"La cravatte soddisfano il desiderio dell’uomo moderno di vestirsi con arte"

Количката е празна.

Междинна сума: 0,00 лв.
Безплатна доставка за поръчки над  49 лв.

Начини на плащане

1. Наложен платеж (плащане на куриер при доставка)

Заплащането на дължимата сума става при получаването й от клиента, поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че той потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока.

   

2. Чрез Банков превод

Можете да извършите плащане на дължима сума по извършена поръчка като доставка се извършва САМО след потвърждение за банков превод на дължимата към поръчката сума.

При избор на този вид плащане, след завършване на поръчка, ще ви изпратим Email с данни за плащането, което трябва да направите към нашата банкова сметка.

 

3. Чрез Банкова карта

С този метод можете да платите с банкова карта издадена от Българска или чужда банка директно, като транзакционната валута при плащане с карта е Български лев (ЛВ).

Видовете приемани карти са: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY.

За идентифицирането Ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode.

 

4. Чрез системата PayPal

Интернационална система, даваща възможност за трансфер на пари чрез уеб сайт (електронна алтернатива на традиционните разплащания с чекове и банкови преводи).

PayPal представлява посредник, който улеснява електронната търговия по света, без да разкрива финансова информация при сделките.

При избор на този вид плащане ще бъдете препратени към страницата на PayPal и следвайки стъпките да направите своето разплащане.

Изисква регистрация, за повече подробности вижте ТУК.